Tuesday, May 11, 2010

pagi tadi .

hari niy mase last sc 2 period ,
pegi lab .

aku mmg da semangat na belajar tahu !
tpi Rahiman , Aiman n Nazif da buat aku hilang moood na study tadi .
lagi lagi Rahiman ,
asal lah kau na bergurau ta tengok mase ? -___-

canie ,
entah dari planet mane tah tetibe A n R datang ,
eh lupe dengan W sekali .
aku n kawankawan pun jalan lah cam bese tanpe KACAU si A or R .
ade ke patut dorg ckp kt W yg aku ni 'salu' or 'pernah' (tak engat) kne gantong skolaaa.
agak laa deyrr , aku ni sebaikbaik umat tahu. PEACE !
dah tu aku takesa pun , then yang tetibe R ckp aku bawak handphone g skola apa psl ?
siott betoll , kau bergurau tu mmg betoll tahu ?! okayy aku mengaku mmg aku bwk phone tiap2 ari g skolaa , tp aku bwk pun utk keselamatan diri aku. mmg kalo ikot peraturan tabole. but kalo aku ta smpi ruma , balek lewat , kne culik , sape na bertanggungjawab , skola tentu lah MEMBISU buat TAKTAHU * aku gune pun lepas balik skolaa na call mum ble da smpai tmn rkn , ruma aku da la jaoh ke pedalaman tuh. da la tmn tuh penuh dengan lembagalembaga yang agak lahh BAIK*opposite meaning. heshh , then sir g spotcheck poket,beg kertas aku. aku letak phone kat zip belakang beg, HEHE. bile sir na check part tuh , aku COVER ;) gila tak cover , stakat kne rmpas wa ta heran sgt lah , tpy cuak la somethng yang aku tak duga leh berlaku. syukur lah sape tah Aiman kot ckp kt sir dorg main2 , heshh so sir W stop la buat siasatan ke atas aku. tapi sumpah doe mata sir tuh gilaa la wat aku rase lain gilagila. lepas sir W belah je , air mate yg aku kumpul uh mencurah2 smpai masok LAB , naseb ade ainu n aifah , thanks kawan ;)

korangg yg kenal aku ,
nampak je en aku ni periang habes ,
but ibu cakap , 'eleh kau pikir diri besa , tapi hati kecil'
yeah aku mmg kuat nangis , and aku mudah plus cepat terase , tpi bile aku terase aku akan buat tatau ap yg dah berlaku , that's my style ,haha , tpy aku tasuke tunjuk depan orangg ble aku menangis .
i love crying alone , atas katil , bilik keadaan gelap .
and aku suka berfikir bnde yang jaoh jaoh aka kuat bermimpi *
seumur hidup , mimpi aku semuanya manismanis belaka ,
most bersame LELAKI yang aku minat plus suka lah ;D

di IKBN , 9 Mayy :)

bestbest ,
cuci mate dayy :D

memang ramai gilakk handsome2 guy kat sane ,
dari byk skolaa .
aq tade laa gedik sgt na pi mintak no dorangg .
im not like HER ,
who's HER ? HAHAHA , pikir lah sendiri :D

aku just cuci mate yang agak lah saket ble ngadap bnde same jea .
mmg best ;)

kasana ade macam2 lah kot ,
yang tatahan bau binatang2 uh , eee . busuk gilakk !

er , malas na cter lbey2 , ape yg aku ingat ,
pegi situ laki dye rmi handsome2 ;D

HAHAHA taley belah en ,
korang jgn ah dengki ye .
mak ta suke :)


bersame abg xpax xD dye cool , best borak ngan dye ;)

jarang update blog , sorry :(

hey guys ,
mesti bosan en ble view blog ak niy ?
hmm yeah ak jarang la unline skrg ,
agk busy dgn note , folio -___-
this year serious make me stress up , but sekejap jea kot .
ak try na release but apa bole buat , kerja tetap datang and buat otak ak ni saturated .