Friday, July 23, 2010

lame ta update , busyyy

hoi , HAHA
tdy en best
aku kne rotan 5 kali aw dgn pengetuaa .
not just ME laa .
rmai lagii .

serious ta saket mane ,
tp aku menangis mcm na gilee .
terasa sebak kot , and terharu .
pengetuaa menangis teresak esak mase na rotan kteorg .

tyme kt dataran ,
pengetua and pn rahimah call one by one .
dgn MARK yang EXCELLENT sangat tuh xD

yang paling segan nyeh ,
ade kelas 3F kot kt dataran .
dorg sure ah dga en en ?

pengetua pgl name aku ,
'Nur Azerah , 4C 1D , knp dgn awk ni ? hmm Azera mane ? bangun skrg '
aku pun bangun laa and tros g tmpt buda2 yang suda di panggil tadi .

serious segan gilaa .
tapi tapelaa .
skali skale .
HAHAH

ohh yaa ,
isnin ni kteorg yang kne rotan td sume akn ditukarkan kelas .
akn dimasukkan ke dalam kelas A hingga kelas H .
selamaa 1 week doe .
gilaa lama =.=

hope aku dapat kelas yang okayy like ..
3A or 3E ..
and ainu or sapesape laa member krk aku ikot aku skali ,
tamao la sengsorang aku melayu msok situu .
malu seyh :(

Monday, July 19, 2010

BOLA

smlm satu hari di stadium kl ,
buad ape ?
HAHA , saje g na sokong and tgok buda yg msok final lawan laa .
yeahh , PINANG menangg ;)

padan mukaa mbsa :P
sakai sangat .
na kompang sume , bikin bingit telingee je .

hehe , da la budabuda laki kt situ handsome ,
geram pulak aku .
ad yg mintak , aku kasi laa .
HAHA , muke matured gilaa
tp weh , bru year 6 =.=

HAHAHAHA , aku jujur aku form 3 ,
dorang tacaye .

HAHAH , ade salah sorg mintak couple smlm mlm gak .

BPK LAWAKNYEHH xD
tp na buad game aku ON je . hehe

Thursday, July 15, 2010

BIRUUU !

today bola sepak ,
biru seri 0-0 dgn hijauu !
and kalah dgn merahh 3-0 ;(


HAHA , helmi gilaa dasyat maen .
ex mfa en ? HAHA

so ruma biru jom rmai2 training kt seksyen lapan bmc ,
msok MFA xD

bola jaring pun same , kalah gak dgn hijauu , hehe .
tapelaa , tade la kne belasa trok sgt en .
dilaa , ainu , dinaa hebat woo ! tahniahtahniah :D

Wednesday, July 14, 2010

PMR trial :)

away kot 16 Julai till habis trial :)
16 Julai - habis trial ( no fb , no ms , no online )
1 Ogos ( bagi phone kat mum or no texting / calling - lagilagi dgn LELAKI )
Start 1 Ogos , na berubah , Insya Allah bole .t
tiada yang mustahil kan ? HAHA .

wish me success in trial exam and real exam :D
doa dan berkat korang amatlah dihargai , thanks guys for reading .
semoga kite sume dapat keputusan yang cemerlang dalam PMR , UPSR and SPM .


for PMR candidates ,
goodluck korangg .
dapat soalan ramalan jgn segansegan na share <3
if dpad soalan bocor , tapaya la :P
HAHA .

pape pun , buadlah yang terBAIK ,
keputusan okay atau tidak okay .
kita tawakal and redha saje :)
Allah sahaja yang boleh tentukan .
jadi banyak2 laa berdoa and jgn lupa SOLAT :D

tu saje dri ustazah mlm ini ,
heeee .

*perasan

oh yeah , selamat malam sahabat <3

Tuesday, July 13, 2010

IMRAN IMAN , ihysm !

wey imran iman anak lelaki ahmad khair zaman .
kau pkir kau tuh bagoss sgt kea ha ?
muke cm #@%%@^% na tunjuk bagos dpn aku ?
da la kerek ! =.=
cermin ah diri kau na kutok2 aku . HAHA

muke da la pecah , gigi rongak! bibir sumbengg ! xDD
kau en lebey baik pegi MAM doe time eksiden uw .

ta reti bersyukur , da separoh na mati ta insaf2 .
aku tataw la na ckp ape kat kau .

bpk alim , adeq kau ikmal baekk .
ntah kau ekot sape ? pangay cm pu....k !

aku malas na gado nan kau !
so aku lepas geram kt blogg suda .
HAHAHA .

fyi , imran neh la ex aku yang paling laa salu buad aku susa !
salu buad aku sedeh -.-
dy tapena paham perasaan aku .

syukur laa aku da tade pape nan dye .

and aku ade AKEM <3 HAHA
ily akem , muahh<3333

Monday, July 12, 2010

tuition ;(

tadi tuition ak ta dapat pape kot ?
ltey yang teramat sangat ,
tido kol 6.30 bangun kol 7.45 petang .
mane cukop en , bngun2 td na siap g tuition . mate punyaa laa merahh .
seram jugak aku tgk , HAHA
kat tuition start lah aku menguap sane menguap sinie .
da la lupa bwak spec =.=
ta nampak hapa pun yang cegu tulis kt whiteboard .
naseb baek ade faziana di sebelah , copy jela dr dye ;)


ehh ! geografi da habes da sume bab ! woah , tinggal buad revision jer !
sej pulak this week habes laa bab 7 ! yeahh ;))

k ah , suda ngantokk neh ,
nyte nytee :D

PRS best !



comel ta kteorangg ? HAHA .
bajet nampak jea muke .
btw , mase neh en ,
sumpa leteh gler .
na set gler lamee .
ta sangke pulakk prs rmai .
pape pun , selame 2 taun aku jadi PRS , aku tataw ape actually tugas PRS ..
HAHA , this year PRS active sket laa .
24 July neh ade kem kat UNITEN , aku da letak name :D
semangatt ! *stil ta seda PMR da hampir sangat :D

and 5 Ogos kot , ade lawatan g Melakaa .
Rabu neh kne hantar borangg .
aku lom tanye parent ag , and aku pun tataw na pegi kea tak .
klo ade geng , mau laa .
Rm 40 dari kul 7 pagi smpai 7 petangg .
teringin gak na g Melaka dgn skolaa .

tp knp la cegu na borang awal sgt ..
haishh , ta sabasaba betol :DD hehe ..
aku bab2 menghabiskan duet makbapak and pegi jalan2 kasi aku :)
lagipun mybe this year last kt SMKBBSL , huh ;(

ohh , ta saba rasenyee xD HAHAH

Saturday, July 10, 2010

meet SARA :)

10 July 2010 ,
karnival hari keusahawanan sktr untuk kutip dana sumbangan pibg ,
i thinkk soo laa ;P

tu ta penting ,
yang penting aku dapat meet my SARA yang da lbey kurang 2 years tak jmpee .
ohh bahagianye rase ble dpt meet this gurl ;D

muke dye laen gilaa , aku pun ta terCAM tahu ?


HAHA , sume pandangan ade :)
eh japjap ade lagi .
neh mase lepak ngan adin , amerlot .

one

two

and threee ;)


thanks peahh or syaja <3
HAHAHA .

best sgtt tyme lepak nan dyee , <3
why smlm mase begitu cepat berjalan ? heshh ..
tp pape pun puas kot lepak nan dye smlm ..

aku mmg penat gilaa woo smlm ,
muke merah , * ramai tego :P

bru ingat na putihkan balek muke yang selalu mengHITAM ,
but camne . asek berjemor jee ;(

ohh yeah , lupee .
yang part best ble aku , balqis and sara kne jage tmpat 'belom besar tuh'
sumpa lawakkk gle ! HAHAHA .
jge buda2 kecik naek bnde uww .
dlm hati panas je , sume degildegil belakaa .
kne jerit2 , smpai aku pun naek belon uw skali .
best kot ? tp ble aku na naek je , bnde uw lembik then hempap bdan aku .
kalo belon tu hempap tape .
neh buda2 uw skali join hempap cuz dorg kat atas enn .
naseb tade yang gemok tat tyme , if ade ..
ntah aku ade lagi ke tak kt sni .
HAHA

btw tengs peah snapkan gmbaa lawak neh xD

muke keletihann ;( kehausan dan kelaparannn . tga tgu gaji masok neh . tgu ydp sktr kol my dad ;)
HAHA .

pukul 5 kot , mum sara dtg amek dye ;(
ohh sungguh sdeyy .. tapi tapelaa ..
bole jmpe lagi ..
aslkan dye da dtg hari neh <3

lepas dye da balekk , aku pun sambung laa snap2 ngan peah and ainu ..

neh dgn safiaa <3


buda ney comel sgt sgt , hee .
suke dukong dye (tulang belakang aku bole patah wo if dukong lame2) HAHA

tu jela na cter , ade byk ag actually ,
but aku malas na type pnjg2 :)
HAHAHA