Saturday, July 10, 2010

meet SARA :)

10 July 2010 ,
karnival hari keusahawanan sktr untuk kutip dana sumbangan pibg ,
i thinkk soo laa ;P

tu ta penting ,
yang penting aku dapat meet my SARA yang da lbey kurang 2 years tak jmpee .
ohh bahagianye rase ble dpt meet this gurl ;D

muke dye laen gilaa , aku pun ta terCAM tahu ?


HAHA , sume pandangan ade :)
eh japjap ade lagi .
neh mase lepak ngan adin , amerlot .

one

two

and threee ;)


thanks peahh or syaja <3
HAHAHA .

best sgtt tyme lepak nan dyee , <3
why smlm mase begitu cepat berjalan ? heshh ..
tp pape pun puas kot lepak nan dye smlm ..

aku mmg penat gilaa woo smlm ,
muke merah , * ramai tego :P

bru ingat na putihkan balek muke yang selalu mengHITAM ,
but camne . asek berjemor jee ;(

ohh yeah , lupee .
yang part best ble aku , balqis and sara kne jage tmpat 'belom besar tuh'
sumpa lawakkk gle ! HAHAHA .
jge buda2 kecik naek bnde uww .
dlm hati panas je , sume degildegil belakaa .
kne jerit2 , smpai aku pun naek belon uw skali .
best kot ? tp ble aku na naek je , bnde uw lembik then hempap bdan aku .
kalo belon tu hempap tape .
neh buda2 uw skali join hempap cuz dorg kat atas enn .
naseb tade yang gemok tat tyme , if ade ..
ntah aku ade lagi ke tak kt sni .
HAHA

btw tengs peah snapkan gmbaa lawak neh xD

muke keletihann ;( kehausan dan kelaparannn . tga tgu gaji masok neh . tgu ydp sktr kol my dad ;)
HAHA .

pukul 5 kot , mum sara dtg amek dye ;(
ohh sungguh sdeyy .. tapi tapelaa ..
bole jmpe lagi ..
aslkan dye da dtg hari neh <3

lepas dye da balekk , aku pun sambung laa snap2 ngan peah and ainu ..

neh dgn safiaa <3


buda ney comel sgt sgt , hee .
suke dukong dye (tulang belakang aku bole patah wo if dukong lame2) HAHA

tu jela na cter , ade byk ag actually ,
but aku malas na type pnjg2 :)
HAHAHA

No comments: